A használtautó értékesítés alapvetően a bizalomról szól. Igyekszünk vásárlóinkat meggyőzni arról, hogy számunkra az elégedett, visszatérő ügyfél a legfontosabb. Autóink minőségével, kollégáink hozzáértésével, a kereskedés színvonalával szeretnénk elérni, hogy ne “egy”  kereskedés legyünk a sok közül. 1999. tavaszán 1 tulajdonossal, családi vállalkozásként alakult a Roli- Car Bt. Főtevékenységeként kezdettől fogva a használt gépjármű kereskedelem került bejegyzésre.

Elinduláskor egy márkakereskedéstől bérelt terület és helyiség szolgált a cég telephelyeként. A saját vásárlásúként és bizományosként eladott autók száma lassan, de folyamatosan emelkedik. A jelenleg már évi több száz darabos mennyiség értékesítéséhez kapcsolódó feladatokat igyekszünk a mai kor színvonalán ellátni.

Néhány hónap múltán másik működési területet bérelt a Társaság a korábbi szűkösségére való tekintettel. Rövidesen a cég tulajdonosa által megvásárlásra került ez a terület, így tudott véglegesen berendezkedni a kereskedés. Az azóta  eltelt évek alatt a vásárlók fogadására és saját számunkra mai színvonalú, légkondicionált közel 100 m²-es irodaépület létesült. A részben aszfaltozott 1850 m²-es telephely mintegy 70 db személy- és kisteherautó kulturált értékesítését teszi lehetővé.

Az eladott autók jelentős részben saját vásárlásúként kerülnek értékesítésre. Fő profilként a kis- és alsóközép kategóriájú személygépkocsik jelölhetők meg az 0,5-2,5 M Ft közötti, illetve kisteherautók az 0,5-3 M Ft közötti árkategóriában. Cégünk 2014-ben átalakult Kft. társasági formává, így ezentúl Roli-Car Kft. néven működünk tovább. Az átalakulás jogutódlással történt.  A Roli-Car Kft. ellen nem volt és nincs folyamatban per, nincs köz- vagy egyéb tartozása, követelése.

Mártha Norbert
üzletvezető